Loading...

Bli Compleo-partner nu

Bli Compleo-partner nu - vi har många fördelar

Elektrisk mobilitet är en dagens och framtidens marknad, där vi erbjuder dig ett partnerskap direkt med tillverkaren.

Vi hjälper dig med teknik, utbildning och anpassad laddare för din verksamhet inom elektrisk mobilitet. Som leverantör av kompletta laddningslösningar för elbilar erbjuder vi innovativa hårdvaru- och mjukvaruprodukter som passar alla laddningssituationer. Du kan sätta ihop den lösning som bäst passar din affärsmodell från vårt omfattande utbud av modulära produkter. Vi kommunicerar också regelbundet med våra kunder och tar hänsyn till din feedback för att utveckla nya produkter och ytterligare förbättra befintliga.

  • Behöver du en komplett laddningshårdvara och programvaran för att kunna erbjuda dina kunder optimerade laddningslösningar?
  • Vill du slippa leta efter olika leverantörer för varje ny uppgift?
  • Vill du bara använda en enda tillverkaroberoende IT-plattform som är så öppen som möjligt om dina kunder redan har installerat några laddpunkter?
  • Och vill du ha möjlighet att utöka ditt befintliga utbud av produkter och tjänster för elektrisk mobilitet enkelt, snabbt och när som helst i framtiden?

Bli partner nu

Bli Compleo-partner nu och dra nytta av många fördelar

Fullt fokus på kunder och användare

Vår omfattande erfarenhet av att utveckla hårdvara och mjukvara för elektrisk mobilitet visar sig: 

Compleos produkter är enkla att installera och använda, vilket ger en positiv laddningsupplevelse och sparar kostnader.

Maximal kompatibilitet mellan hårdvara och mjukvara för laddning

Vi kombinerar våra egna produkter och produkter från tredje part dubbelriktat via OCPP.

Detta är en fördel om kunderna redan har installerat laddstationer eller om olika produkter från olika tillverkare ska användas.

Hårdvara med smarta algoritmer

Vår framtidssäkrade hårdvara styrs på ett smart sätt och den inbyggda programvaran uppdateras regelbundet i linje med den senaste utvecklingen. 

Vi är din starka partner i bakgrunden

Som pionjärer och marknadsdrivare med 15 års erfarenhet på marknaden för elektrisk mobilitet är vi en stark partner. Compleo investerar medvetet i forskning och utveckling. Över 150 Compleo-patentfamiljer är ett tecken på detta.

Du har nära kontakt med dina kunder, vi stöttar dig i bakgrunden och får ditt varumärke att lysa med fantastiska produkter för elektrisk mobilitet.