Loading...

Det smarta systemet för e-mobilitet

Compleo HUB - ett komplett verktyg

Med vår onlineportal Compleo HUB kan du enkelt och bekvämt styra och övervaka alla dina laddstationer. Med flera olika applikationer kan den utformas och byggas för att passa dig och dina behov. Till exempel kan den användas för att fakturera laddstationerna med PlugSurfing eller direkt till arbetsgivare eller hyresgäster. Det är också möjligt att lägga till ett pris för konsumtion, vilket innebär att användaren kan få full kontroll över sina kostnader medan de laddar.

All information uppdateras i realtid, vilket ger information om laddparkens status ner till nivån för varje enskild laddpunkt. Detta bidrar till att förutse underhållsbehov och säkerställa laddstationernas tillgänglighet. I händelse av ett fel skickas omedelbart ett varningsmeddelande till operatören.

Logga in användare

Logga in administratör

Loading...

Ladda för första gången

Ladda ner webbappen för enkel åtkomst!

Ta en titt på guiderna nedan.

Android

iOS/Apple

Ladda hos Samfällighet eller BRF

Kontakta styrelsen för att få tillgång till laddaren. De hjälper dig med användarnamn, lösenord och RFID-taggar samt information om kostnader och fakturering.

1. Gå in på sidan: wallbe-hub.se/customer
  2. 2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord

3. Nu har du tillgång till den laddplats du blivit tilldelad och kan börja ladda

Ladda på ett företag

Kontakta administratören för laddparken. De kommer också att ge dig information om kostnader och fakturering.

1. Gå in på sidan: wallbe-hub.se/customer
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord
  3. Nu har du tillgång till den laddplats du har blivit tilldelad och kan börja ladda